Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Φερεντσβάρος για τη νοκ άουτ φάση του Conference League, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουν σηκώσει πολύ τους τόνους οι Ούγγροι, αφού δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που να κάνουν λόγο για κόλαση. Ο Μεντιλίμπαρ και ο Τσικίνιο τόνισαν πως ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίζει σε ανάλογες ατμόσφαιρες. Ο Ολυμπιακός έκανε στην Τούμπα μία πολύ καλή εμφάνιση και μία νίκη που είχε ανάγκη. Για εμένα, δίνει την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα, η οποία έχει αλλάξει το τσιπάκι με τον Ισπανό με τις αλλαγές που έκανε και τη διαφοροποίηση του συστήματος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι παρατηρήσεις που κάνει ο Μεντιλίμπαρ δείχνει πως έχει αρκετή εμπειρία και επιστρέφει στην πόλη που σήκωσε το Europa League. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα και η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Όλοι ήταν χαμογελαστοί και αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x